Eten met Maruschka: heerlijke tomatensoep met verse kruiden

Oud-communicatiestudent Maruschka Rabel deelt gezonde, lekkere recepten die je in een handomdraai kan maken. Deze week: heerlijke tomatensoep met verse kruiden.

Iedereen houdt van een lekkere kom warme soep. En geef maar toe, soep is het lekkerst wanneer je het zelf maakt! Veel mensen vinden het maken van een pan soep een hoop werk, waarbij je ook nog eens altijd te veel maakt. Zonde, want je kunt soep gewoon in de vriezer bewaren voor wanneer je een avond geen tijd hebt om te koken. Vandaag deel ik mijn recept voor een heerlijke, verse tomatensoep die je binnen twintig minuten op tafel zet.

Wat heb je nodig?

  • 12 trostomaten
  • 2 sjalotjes
  • 3 tenen knoflook
  • komijnpoeder naar smaak
  • 2 blokjes tuinkruidenbouillon
  • 400 ml Bon Co Co Light (AH)
  • peterselie
  • oregano
  • handje verse basilicum (niet in huis? gebruik dan basilicum uit een potje)
  • 2 el aardappelzetmeel
  • staafmixer

Hoe maak je het?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *